BeeUnique

BeeDirect is een ICT-leverancier met een missie, de bijendans. Een bij waarschuwt haar volk met een dans op het moment dat ze honing vindt. Zo lokaliseren wij voor u de beste bron voor uw hardware. Daarna leiden wij u rechtstreeks naar die bron: één van de grote ICT-fabrikanten waarmee we namens u onderhandelen. Dat betekent dat u niet (langer) voor een merk kiest, maar voor de eigenschappen van het product dat u nodig heeft.

Door deze unieke werkwijze kunnen we gezamenlijk 2 schakels in de distributieketen overslaan: u hoeft niet naar een reseller en de reseller hoeft niet naar de distributeur. Zo ontstaat marktwerking aan het begin van de keten, bij de fabrikant. Daardoor bedingt u bij BeeDirect veel gunstiger inkoopprijzen dan bij uw huidige ICT-leverancier. Dat scheelt al snel 30% (waarvan 10% voor BeeDirect). Wij werken transparant en calculeren open, dus u ziet ook hoeveel u bespaart en hoeveel wij verdienen aan de deals die we voor u sluiten.

Wij kunnen deze overeenkomsten alleen sluiten met uw medewerking. Uw vertrouwen is van cruciaal belang om onze onderhandelingspositie bij de fabrikanten te waarborgen.

BeeDirect is uniek:

  • Geen dure tussenhandel
  • Breed assortiment: alles wat een grootzakelijk eindgebruiker nodig heeft, van PC’s, Servers, Storage, Switches tot aan iPads
  • Volledige fabrieksgarantie en ondersteuning
  • Vervangende apparatuur bij storingen en defecten
  • 30 dagen krediet
  • 250.00 producten van 50 fabrikanten


"Als u een fabrikant mist, vertel het ons en wij voegen deze probleemloos toe aan onze lijst van fabrikanten"

BeeUpToDate

Fabrikanten