BeeMission

Het verhaal achter onze werkwijze is eenvoudig en direct. In onze visie heeft iedere organisatie met meer dan 500 werkplekken het volgende nodig:

Een goede dozenschuiver

BeeDirect levert alles wat een organisatie nodig heeft op ICT-gebied . Daarmee bieden we continuïteit. Dat vertellen onze klanten ook in hun ervaringen!

Een exclusieve samenwerking

Wij adviseren en ontzorgen uw organisatie. Daarbij hebben we de belangen van de gehele organisatie op het oog en niet van separate afdelingen. U krijgt van ons dan ook een integraal advies waaruit bepaalde productkenmerken naar voren komen. Met uw vraag en het advies gaan we vervolgens naar drie verschillende fabrikanten. Door exclusief met u samen te werken, dagen we de fabrikant uit om met een goed prijsvoorstel te komen. Meer over deze exclusiviteit kunt u vinden bij onze werkwijze.

Een persoonlijke accountmanager

Wij geloven in persoonlijk contact, snel en praktisch, juist in een tijd van webshops en online formulieren. In onze visie heeft een accountmanager:

  • inzicht in uw organisatie
  • kennis van de nieuwste ontwikkelingen in hardware
  • invoelingsvermogen voor diverse belangen


U kunt ons altijd bellen voor advies, oplossingen of storingsmeldingen. Voor noodgevallen zijn we zelfs 24 per dag bereikbaar.

Een paar goede (volume)deals

Alleen met uw vertrouwen kunnen wij 20 – 30% goedkoper zijn dan uw huidige ICT-aanbieder. We hebben namelijk kansen nodig om uw verwachtingen waar te kunnen maken. Lees wat onze klanten daarover vertellen in hun ervaringen.

"We zijn er niet om een bedrijf intern te veranderen, maar wel om te laten zien hoe je tot 30% kunt besparen op ICT-aankopen."

BeeUpToDate

Fabrikanten