BeeGreen

Wat doet u met oude pc’s of andere hardware die u niet meer gebruikt? Hoe meer werkplekken uw organisatie telt, hoe belangrijker deze vraag is. BeeDirect ontzorgt u ook op het gebied van verantwoord duurzaam ondernemen.

Wat doen wij groen?

  • Uw hardware doorloopt bij ons een cyclus vanaf het moment dat we de producten leveren en installeren. We bepalen samen de afschrijving en u kunt uw oude hardware door ons laten afvoeren en vernietigen. Harde schijven vernietigen we in een vrachtwagen op locatie, zodat vertrouwelijke gegevens uw terrein niet verlaten. BeeDirect werkt kortom ISO 9001 gecertificeerd.
    ISO9001
  • Onze werkwijze is milieubesparend. De hardware reist normaal gesproken van de fabriek naar de distributeur en vandaar weer naar de reseller. BeeDirect slaat echter twee schakels in de distributieketen over: de hardware gaat rechtstreeks van de fabriek naar onze klanten toe. Dit scheelt onder andere verpakkingsmateriaal, energiekosten, transportkosten en CO2-uitstoot.
  • BeeDirect werkt papierloos, dus ook met digitale facturen. Als u graag een papieren factuur wilt, krijgt u deze in zwart-wit afdruk.
  • Producten: bij de aanschaf van de hardware is het energieverbruik een van de criteria waarop we samen met onze klanten selecteren.

Bekijk het filmpje "Vernietiging harde schijven op locatie"

het filmpje werkt niet!
Heeft u vragen of suggesties voor BeeGreen? Laat het ons weten!

BeeUpToDate

Fabrikanten