Servicegericht

Aad Kwakkelstein, hoofd inkoop en facilitaire zaken bij Intrum Justitia

Justitia is een landelijk bureau voor creditmanagement. Deze organisatie is sterk gericht op automatisering, waarbij ict en telefonie een belangrijke rol spelen. 

Hoe bevalt BeeDirect?


Sinds 2 jaar werken we nu samen en dat gaat goed. We bestellen onze hardware via BeeDirect. Ook leveren ze advieswerk, voor hardware of de inrichting daarvan.


Wat valt op?


Hun snelheid van handelen en feitelijke merkonafhankelijkheid. Hierdoor kan ik onafhankelijk advies krijgen over wat ik nodig heb en wat een oplossingrichting kan zijn. Het gaat mij om het advies. Dat is mij meer waard dan rechtstreeks kopen op basis van een productnummer. Er zijn namelijk legio internetleveranciers die dit kunnen, maar dan wel zonder advies.


Waarom BeeDirect?


Vanwege hun servicegerichtheid en snelheid van handelen. BeeDirect denkt voortdurend mee met de vraagstelling en heeft een oplossingsgerichte gedachtegang.
Ook de rechtstreekse benadering werkt goed: het kennisniveau van mijn contactpersoon is zodanig dat er niet eerst allerlei stappen uitgezet moeten worden.

Het snelle schakelen van BeeDirect is voor mij heel belangrijk. Als ik een vraag naar een bepaald product heb, wil ik dat gisteren gehad hebben. Hun manier van werken past daarbij en dat is cruciaal voor mij.


Bij de BeeDance


Natuurlijk kunnen ze een prijsvoordeel bieden, maar je bent net zo goed als je laatste opdracht. Vertrouwen en betrouwbaarheid zijn dus heel belangrijk. En dat hebben ze waargemaakt.


Geplaatst op maandag 23 januari 2012

« terug naar overzicht

BeeUpToDate

Fabrikanten