Lagere prijzen

Jolanda Potma, inkoper bij de Kwadrantgroep (waaronder Palet, De Friese Wouden)


De Kwadrantgroep is een organisatie voor verpleging, verzorging en dienstverlening, zowel intramuraal als vanuit zorgcentra; koopt voornamelijk hardware via BeeDirect.

Hoe bevalt BeeDirect?

Onze leveranciersbeoordeling was prima: BeeDirect is een open bedrijf met persoonlijke contacten. Je kunt alles vragen en ze doen het enthousiast voor je. Ze komen hun afspraken echt na, dat hebben we inmiddels ondervonden. Daardoor hebben ze ook het vertrouwen van de ICT-afdeling gewonnen.


Wat valt op?


Het is echt een wisselwerking, een samenwerking. We maken onderlinge afspraken over wat we voor elkaar kunnen betekenen. Prettig is dat BeeDirect daarnaast zelf ook contact opneemt om te adviseren. Bijvoorbeeld naar aanleiding van tendensen die ze signaleren in onze inkoop.

Waarom BeeDirect?

BeeDirect kent de ICT-markt goed. Ze weten wat ze waar moeten halen en voor een goede prijs. Dat laatste is erg belangrijk in de zorg, waar we de overheadkosten zo laag mogelijk willen houden.”
“Hun dienstverlening heeft korte lijnen en ze leveren volgens afspraak. Gaat er een enkele keer iets mis, dan doen ze er alles aan om het weer in orde te maken.

Bij de BeeDance

BeeDirect is heel open en eerlijk over hun werkwijze en hoeveel ze zelf verdienen op een deal. We kunnen inloggen op hun systeem, zodat we de brutoprijzen weten. Natuurlijk moet je ze dan nog op hun woord geloven. Vertrouwen is toch ook een stukje gevoel en het moet gewoon waargemaakt worden. Hun prijzen liggen in ieder geval stukken lager dan we voorheen hadden. Dan is het wel duidelijk dat het werkt.


Geplaatst op maandag 23 januari 2012

« terug naar overzicht

BeeUpToDate

Fabrikanten